Kiev

De la ei:

De la noi:

De remarcat modul în care sunt prezentate știrile în afară vs cum sunt prezentate la noi: pe scurt, cu cât mai puține poze. Pentru că deh, Bianca Plăsticeanu este mai importantă.

6 Comentarii

SagittariuS a scris

Vecine, în contextul în care protestele s-au propagat până în Cernăuţi (situat undeva la mai puţin de 20 de km de graniţa cu România), s-ar putea să aibă niscaiva relevanţă.

Că e o distanţă destul de mare de la protestele organizate în Ucraina până la cele din România e o cu totul altă treabă. Ăia protestează cum se protestează atunci când vrei să schimbi sistemul, adică în stradă şi cu niscaiva violenţă, nu ca la noi cu proteste paşnice şi pancarte pozate cu cleverphone şi urcate pe Feisbuc cu tag-uri cu tot. Să fim drepţi.

Presa din România e obedientă politic şi evident că nu vrea să dea românilor idei de genul „dar la ăia cum se poate? Ia hai să facem şi noi aşa”.

SagittariuS a scris

Nu numai Bianca Sugereanu e importantă. Mai sunt subiecte importante, precum zodia lui Adrian Iovan (care l-a predispus la accidente aviatice), ninsoarea care a cuprins ţara (în mijlocul iernii, ceea ce reprezintă ceva ieşit din comun şi total neaşteptat, să recunoaştem), codurile colorate mai ceva ca o pictură de Dali sau Picasso ş.a.m.d.

De aia nu consum eu presă din .ro. Nu am ce consuma şi prefer să mă documentez / informez „de afară”. Când o să ajungă vreo agenţie de presă / publicaţie de la noi măcar la 0 zecime din nivelul unde sunt BBC, CNN, AFP sau Reuters, atunci promit să mă abonez la fluxul de ştiri.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter