Tovarășe Mazăre…

Tovarășe Mazăre, eu cred că te-am votat la un moment dat. Era prima dată când se vota după ce făcusem 18 ani și deh, eram și eu curios și nerăbdător să-mi exercit dreptul cetățenesc. Și naiv, pentru că, în mintea mea, credeam că politicienii – chiar și ăia independenți cum erai mata – sunt aleși pentru a servi toată comunitatea, nu doar partea care cotizează mai mult. La bugetul personal, nu al orașului.

Tovarășe Mazăre, m-am bucurat când ai făcut pasarela aia de la Cazino, care se duce 2-300m în larg. M-am bucurat și de vaporașul ce pleacă de la aceeași pasarelă și ajunge până în Portul Tomis. Bine, nu m-am bucurat foarte mult când ai început să defrișezi trotuarele din Mamaia doar pentru a le pune la loc (i-am auzit pe unii cum că era doar o strategie de a mai sifona niște bani; invidioși sau sigur erau de-ai lui Băsescu!).

Dar Tovarășe Mazăre, cum dracu au primit autorizație „terasele” amplasate pe pasarela mai sus-menționată? Cum ți-au gândit consilierii, secretarele sau cine o fi dat semnătură pentru ocuparea unui podeț lat de vreo patru metri cu bănci de doi?

Un Comentariu

SagittariuS a scris

Trei e-mail-uri trimise, cu cerere conform Legii Nr. 544 / 2001, la Direcţia Sanitar-Veterinară, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului şi Primărie.

Sunt curios care dintre astea trei instituţii răspunde prima (dacă se va răspunde, evident) şi care mă va face prima anonim, cum am mai păţit-o. Amuzantă rău faza cu „stimate domnule Busuioc Alexandru (…) ne pare rău dar petiţia e anonimă”.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter