Bă, voi sunteți chiar ATÂT de idioți?

Bă, voi sunteți chiar ATÂT de idioți?

O tanti pune o poză cu propriul copil de vreo 6-7 ani pe facebook. Băiatul, cum altfel? Dezbrăcat! În baie, cu ding-dong-ul atârnând în vânt. Hainele oricum sunt overrated.

Un nene pune un album cu fetele lui (8-9 ani, poate mai mult). Evident că tot dezbrăcate, încercând să explice celor ce îi spun că sunt destui duși cu pluta care se uită la o puștoaică de 9 ani și se gândesc „mmm, ce bucățică!” că sunt ei proști și că nu a făcut altceva decât să imortalizeze un cadru de inocență și că, de fapt, nu este pornografie infantilă ci artă. Ce să mai zic, la o adică, pe x-art.com tot artă e…

Ce căcat aveți în cap, oameni buni?

2014-06-29@28_57

9 Comentarii

SagittariuS a scris

Consideră-te norocos, eu am raportat 3 poze de profil şi cover ale unor piţipoance cu ţâţa-n aer, pe stilul Hustler. Evident, catalogate drept „sexually explicit” în raport, conform cu adevărul. Rezultatul? This photo wasn’t removed because it doesn’t violate our Community Standards”. …uie Community Standards, zic.

spi-oana a scris

acum aprox 40 ani, o tanti dusa cu pluta (romanca mutata in franta) isi poza fetita de 7-9 ani nud. a ajuns sa vanda tot la playboy si fatuca si azi are pozele alea la un search al numelui ei. Fracncezii (adica fiisa, ca mama a fost expulzata si locuieste in constanta) au facut un film cu povestea. se numeste my little princess.
asta ca sa vezi ca parinti cretini ce distrug copii sunt si fara facebook

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter