Demisia!

Pentru căcaturile astea, atât Victor-copiez-și-mi-se-rupe Ponta cât și tanti al cărei nume nu l-am reținut (și nici nu am interes să o caut) ar trebui să-și prezinte demisia. De ieri.

Da, sunt de acord cu scăderea CAS, pentru că e încă una din (multele) taxele inutile ce trebuie să le plătesc. Da, este posibil ca scăderea unei taxe să însemne o creștere a banilor veniți la buget. Da, este logic că sunt multe firme care fac tot posibilul să evite plata a cât mai multor taxe prin diverse tertipuri (hai că-ți dăm suma X dar trecem salariul minim în contract). Și, spre surprinderea multora, firmele fac asta tocmai pentru că sunt prea multe taxe. Și prea mari!

Dar cum să te prezinți tu fără un studiu, fără niște cifre, fără ceva pe care îți bazezi vorbele?

Dar cum să te prezinți frate în fața președintelui și să începi discuția cu „e dreptul dvs să respingeți propunerea”? Este clar că prim-pămpălăul țării nu a venit acolo pentru altceva decât pentru respingere! Ceea ce explică de ce a părut nepregătit.

4 Comentarii

Sorin a scris

Iti dai seama ca ei au venit la o discutie cu presedintele tarii complet nepregatiti, nici nu pot sa ma gandesc cum decurg intalnirile cu FMI-ul si cat de mult rad aia de noi.

Chiar daca ar fi venit cu niste cifre sustenabile si tot nu era de ajuns. Eu, daca as fi fost in locul lui Basescu, i-as fi intrebat clar care este planul de backup in caz ca nu functioneaza planul A.

Legat de madama Ioana Petrescu, este clar ca este adusa pe post de marioneta a psd-ului si ca isi bate joc de imaginea sa.

i a scris

Tanti e praf, „Era clar de la inceput ca aceasta era o intalnire politica de fapt, este vorba de un razboi politic in care CAS a intrat la mijloc. Deci nu m-am dus acolo sa vorbesc despre cifre sau sa argumentez o teorie economica”, a spus Ioana Petrescu, invitata la Antena 3.

Deci presedintele tarii te intreaba ceva pe domeniul tau si tu: nu va raspund, ca eu nu ma implic in politica !

SagittariuS a scris

Omule, demisia de onoare se practică în ţările unde politicienii mai au o umbră de respect şi ruşine (vezi cazul ministrului apărării din Germania, spre exemplu). Nu în România, să fim serioşi.

N-am nimic cu ministresa, da’ la prima vedere are faţă de retardată care e într-un loc şi nu pricepe de ce e acolo. Nu mai zic de modul de exprimare, care pentru o absolventă de Harvard e de nedescris în cuvinte. Până şi eu, care nu sunt cine ştie ce personaj cu limbaj elevat, aş putea să mă exprim mai de Doamne-ajută.

Una peste alta, acum a început să apară …izda asta cu declaraţii cum că ea de fapt ar fi avut studiul ăla buclucaş la ea da’ nu a vrut să i-l prezinte pentru că -atenţie!- nu era un studiu public. Am râs cu spume.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter