Avem nevoie de legi pentru strâns căcații

Ieri ies din scară. În față blocului, o vită și un bou. Ambii cu potăile în lesă. Vita avea un șobolan de câine, bou’ avea un dulău cât un cal. Serios, am văzut cai mai mici decât dulăul ăsta!

Comentau vis-a-vis de strângerea căcaților produși de animalele personale. Iubite, de altfel, pentru că dragostea ți-o arăți cu lesa.

Zice vaca (am prins în trecere):

Dacă nu e nici o lege, de ce să-mi bat capul să strâng rahații după câinele meu? Ce, strânge cineva după câinii fără stăpân?

Din motive de grabă, nu m-am oprit să comentez, așa că o voi face aici:

Vită proastă, chiar este nevoie de o lege să-ți spună „nu te căca în mijlocul drumului”? Atât de proastă ești? Dacă odorul îți trântește un căcățoi în mijlocul sufrageriei nu-l strângi pentru că nu e nici o lege să-ți spună ăsta?

Chiar în halul ăsta am ajuns?

Dar da, sigur băsescu e de vină pentru mizeria din orașe. Și mazăre. Și tonta.

Pff!

9 Comentarii

Dorin a scris

“Se interzice plimbarea pe domeniul public (alei asfaltate, trotuare) a câinilor de companie fără ca proprietarul să dispună de materiale necesare pentru curăţarea locului şi evacuarea dejecţiilor fiziologice, respectiv excrementele.”, HCGMB 243 din 20.10.2005

SagittariuS a scris

La noi în CT există HCLM nr. 10 din 2009, care stipulează (paragraful 6 din articolul 15) că „Neridicarea de îndată, din orice locuri, a excrementelor lăsate de animalele de companie. Pentru aceasta, deţinătorul animalului de companie are obligaţia de a avea asupra sa materiale care să-i permită realizarea acestei operaţii”. Există da’ cine spumele mării să o aplice, atunci când polliţiştii de la Poliţia Locală sunt ocupaţi cu aranjat caracatiţe prin Mamaia şi/sau ridicat maşini parcate aiurea. De acolo ies banii, nu din amenda celor care încalcă prevederile legii respective.

Cât despre asta:

Stii ce merita astia? Sa stai cu manusi dupa tine si cum vezi un astfel de dobitoc sa recuperezi cacatul si sa il arunci dupa el. Asa poate invata o lectie…

zic că trebuie să i-l pui în cutia poştală, pe clanţa de la uşă, sub preşul de la intrarea în apartament ş.a.m.d. Se cheamă neajnsuri, aşa ziceam când eram puşti şi făceam prostii prin cartier.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter