Cât de gay este Ben?

Oare inventatorul Ben Gay era gay și îl chema Ben?

Crema cu siguranță nu putea fi folosită la activități neortodoxe, deoarece în contact cu zonele sensibile* (sau doar în apropierea lor) este iritantă.

* exemplu de zonă sensibilă: ochii. Să nu te gândești la prostii ;)

Deci?

5 Comentarii

v3l0 a scris

@phori : sa presupunem ca exista o limba in care „gay” insemana „fericit”… Tu ai curaj sa spui „Sunt fericit?!?”
Geez!
A! Si ma enervati astia care v-ati „modernizat” si acum e OK ca in jurul vostru sa roiasca homosexualii fara ca sa va deranjeze. O faceti de fite, chipurile voi nu discriminati, nu sunteti rasisti si sunteti oameni buni…
Get a life!

phorias a scris

@v3l0
Presumption is the mother of all fuck ups. Cand nu cunosti un cuvant te ajuta Wikipedia: „Gay traditionally means ‘happy,’ but in English it also means homosexual…..”

Poate e mai bine, poate asta ti-a fost soarta, poate viata nu a fost sa fie buna …. LA DRACU CU POATE, tu esti incapabil sa poti sa intelegi?……… nu intelegi ? … tu esti de vina si nu viata, nu soarta, nu cei din jur ….ci TU, tu esti cel incapabil sa poti sa privesti. Cel ce judeca este legiutorul ….dar …sa nu uitam lectia …fiecare poate judeca pentru el insusi, putini sunt cei care emit judecati de valoare si care si le pot insusi si restul !

Sa iti raspund si la intrebare; concluziile le tragi singur(pentru ca asta este scopul oricarei discutii: sa se traga concluziile). Da am curaj sa spun „sunt gay” si „sunt fericit”. Tu?

v3l0 a scris

mmmm… sa vedem… nope.
Uneori poate si wikipedia este outdated.
Du-te in ORICE TARA cu vorbitori de engleza (nativ sau invatata la scola) si spune cu cu o expresie vesela pe fata: „I’m gay!” si asteapta reactiile. Nimeni nu o sa te intrebe: „De ce esti asa de „gay”, ti s-a intamplat un lucru frumos azi?!?” dar probabil multi o sa te intrebe: „De cand?”.
I rest my case.

phorias a scris

I didn’t rest my case yet :D
Poate ai auzit expresia „Let’s have a gay old time!” :D asta e prima care mi-a venit in minte. Uite si alt dictionar ce spune
„gay: #adj vesel; vioi; imoral; homosexual ”
Nu ai inteles nimic. Du-te la culcare. Era vorba de numele „Ben Gay”, care nu are nici o legatura cu orientarea sexuala.
Now i rest my case. ;)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter