Cfr cu GPS

Nu, nu CFR are asa ceva (sau o avea, nu stiu). Este un taranoi ce se plimba cu un amarat de iGO prin tot vagonul. Si asta de vreo doua ore…
I-o fi frica sa nu se piarda trenul? Sau sa nu se piarda in tren (cu toate ca sistemele „civile” de navigatie nu au o precizie atat de mare)?
Oricum, tipul e foarte mandru de jucaria lui inutila…

10 Comentarii

v3l0 a scris

Era sa mor de ras :D
Probabil omul verifica daca trebul ala chiar merge direct catre destinatie, fiind nemultumit de durata calatoriei. De asemenea poate credea ca semnalul GPS este masluit in tren si cauta un geam sau o portiune a trenului unde sa-i prinda cu minciunica pe cei de la CFR.

Versiunea realista: probabil isi luase jucaria de curand (de la oras, ca doar era taranoi) si acum se juca cu ea sa vada cum evoluaza la viteza (relativ) mare… perspectivele testarii pe caruta nefiindu-i in mod deosebit pe plac.

Eu a scris

Sunteti de coma! Nu poate omul sa dea o basina fara sa comenteze cateva tate. :)) Nu cred ca m-ar fi deranjat sa vad pe cineva cu GPS-ul prin tren. Mai mult ma deranjeaza nesimtitii care vorbesc tare ca pe tarla si rad zgomotos de parca-i trenul lu’ muma-sa. Poate omul testa GPS-ul sa vada cum merge sau poate nu stia ce gara urmeaza … ca si asta e un adevar: de multe ori nici nu vezi in ce gara esti (mai ales noaptea). Nu mi-e rusine sa recunosc ca si eu am apelat la GPS uneori cand ma trezeam dupa un somn scurt (te mai ia somnul pe tren) si eram singur in compartiment. Nu stiam care e urmatoarea gara. Am observat ca mai nou, in fiecare vagon exista un afisaj electronic care afiseaza numarul trenului si destinatia. De ce nu afiseaza si urmatoarea statie? Le e asa greu? Eu cred ca inca suntem in evul mediu la capitolul „confortul calatorului”! Iertati-l pe cel cu GPS-ul! :))

v3l0 a scris

Daca incepe chefereu’ sa afiseze urmatoarea statie pe afisajele din vagoane… o sa ma prindeti si pe mine cu GPS-ul in mana dar din alte motive: sa verific daca mai sunt in Romania :D

PS: am foslosit GPS-ul in tren ca sa vad viteza de deplasare dupa ce au spus ca au reparat CT – B si ca se merge mai repede. Ce sa vezi?!? chiar se merge mai repede .

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter