Concert BUG Mafia

Chiar dacă știam de ceva timp despre concertul BUG din Constanța de pe 22 Martie, nu am scris nimic, mai ales că nu știam tariful. Prețul biletului. Care este. 45 lei. Și are și ceva consumație inclusă.

Iaca posterul:

Între Paraziții (20 lei) și BUG (45 lei) pe cine ar trebui să aleg? Desigur, se vor găsi suficienți „baeți de carter” să-mi dea peste nas, pe bună dreptate, zicându-mi că Mafia sunt tăticii hip-hop-ului în România. Dar eu sunt curios de altă chestie: în 15 ani de cântări, concerte și albume, cei de la Mafia nu au apucat să învețe să cânte live pentru a merita prețul unui bilet?

Oricum, dacă n-am altceva mai bun de făcut, poate mă duc să casc ochii de plictiseală…

via CTLIFE.

9 Comentarii

Bughy a scris

Intre Parazitii si Mafia clar aleg Parazitii, in primul rand versurile, in al doilea rand atmosfera, in al treilea rand caterincosenia, in al patrulea rand si cel mai important, cei de la mafia sunt ingamfati si prosti.

Si cei care vor zice ca Mafia sunt taticii hip-hopului da-le ce i-a Cheloo lu’ Pilif (Dumnezeu sa-l ierte). RACLA sunt taticii, ei au fost primii.

Uzzy a scris

Ba Bug. Mafia sunt mai tari ca Parazitii si ai ascultat tu vre-odata Bug live ca stii cum canta ? ;) tu ai ascultat pe youtube undei sursa si calitatea sunetului proasta . Io nam rivalitate intre bug si parazitii dar ma derajeaza cand cineva vb. de rau de BUG. R3specT bug parazitii la familia codu penal :):):) Si dute la concert la ei pt. ca merita am trait asta ;)

fl3r a scris

La concert BUG te duci „sa te simti cat mai jmecher”!!! Auzi la el… :)))) Iti dai seama ce concentratie de smecherie pe metru patrat acolo? :))))
Pustanii din ziua de azi… Habar n’aveti de originile hiphop-ului romanesc… Habar n’aveti ce inseamna hiphop… Scopul lui… Measjul… „Sa te simti cat mai jmecher”!!!!! Am ras cu lacrimi!

Bogdan a scris

Cu scuzele de rigoare pentru toti va spun ca din ’96 am mers si merg in continuare la concertele lor. Recunosc ca sunt un fan inrait BUG Mafia si le cunosc toate melodiile. Am ascultat concerte life si sunt „pe treaba lor”
Respect!

bogdan a scris

ba da parazitii sunt reali si mafia la fel . dar nu inteleg cum ajungeti voi copii de 12-16 ani
sa comentati si sa va simtiti semecherii din pi2da? mai cresteti si dupa poate sa aveti ceva se spus , stati toata ziua pe net si sunteti tari in spatele tastaturii , plecati-n pwla mea obositilor

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter