Prețurile din magazinele de mobilă

Zilele astea am tot căutat ceva mobilier (o canapea). Online, că e mai greu cu deplasarea. Am observat cu stupoare că majoritatea magazinelor din Constanța nu afișează un mic detaliu: prețul.

Da, știu, prețul variază în funcție de dimensiuni, de materiale, de poziția Lunii, de Ponta, dar un preț aproximativ este mai bun decât nici un preț.

Îl întreb pe un prieten ce magazin recomandă și îmi zice „Domus Nuvo, dar să știi că au prețuri cam mari”. Cam cât de mari? „Nu știu”. Intru la ei pe site, nici un preț. Le trimit un mail și sunt invitat la magazin.

Am aflat de la vecinu’ de yuka. Au un site infect din punct de vedere al ușurinței de utilizare și fără nici un preț la produse.

Ca fapt divers, prețurile canapelelor variază de la 700 la peste 10.000 lei.

6 Comentarii

Prodix a scris

Tocmai ce am dat o comanda la Domus Nuvo de un cuier mai maricel (soldat + zona de incaltaminte, etc) 140w/240h pe care l-au estimat la 1100lei.

Cand am fost sa dau avansul, doamna de acolo m-a instiintat ca transportul este 50 lei la comenzile mai mici de 1500 lei si daca vreau carat+montat trebuie sa discut cu baietii care il aduc pentru ca nici serviciile astea nu sunt incluse in pret.

Azi au venit au luat masuri, iar pe 3 oct ar fi gata.

Manea Oana a scris

Salut,

Nu sunt din Constanța însă făcând o.vizita la Carrefour am intrat la Domus Nuvo. .mă interesa o bucătărie!
Mi s au părut intradevar măricele preturile însă știe cineva ceva despre calitate? Sunt ok ? Se țin de promisiune în legătură cu comanda ? Multam’

Luminita a scris

Sunt varza!!!De la acritura care este la receptie si pana la mizerabilii care cara mobila! Stau la Cumpana si am achitat transportul de 35 lei deoarece este inafara orasului…de la sediul Domus Nuvo pana la mine sunt aproximativ 4,5 km iar pana la Tomis 3 sau Tomis nord sunt vreo 8,5km….Am platit 2 mese si mi s a spus ca in aceeasi zi sau maxim a doua zi le voi primi…azi deja este a treia zi,am dat de 4 ori telefon si imi spune ca este pe drum…In magazin scrie ca preturile sunt cu discount de 20% la toate produsele din stoc dar la facturare nu este asa …deoarece sunt produse din import!!!Am cautat pe site dar nu scrie nicaieri care sunt acestea…deci inselati lumea si nu va faceti datoria sau nu va tineti de promisiunile scrise…inca mai astept mobilierul …dupa care sun la protectia consumatorului sau la antifrauda si ii rog sa vina la o vizita!!!

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter