Doi spammeri: Elefant și UPC

Doi spammeri: Elefant și UPC

2014-09-26@40_48
Primesc SMS-uri promoționale de la Elefant fără să mă fi abonat la așa ceva. Rar, ce-i drept (cam o dată pe lună), dar sunt enervante maxim. De ce mă deranjează? Că nu am nici o opțiune de a mă dezabona și pentru că din Librăria Elefant s-a transformat în bazar elefant, de unde poți cumpăra cărți, haine, parfumuri, prosoape sau cuiere. Ca fapt divers, acum un an, pe adresa mea de mail cu care m-am înregistrat la elefant am primit spam ce nu avea nici o legătură cu ei. Când am zis public asta am primit ceva amenințări voalate: că sunt acuzații grave, că e posibil să ne fi furat baza de date cu mailuri, că una, că alta. Am zis OK, fie, și am șters respectiva postare și culmea, nu am mai primit spam pe adresa aia! Oameni de treabă hoții ăștia de baze de date!

Primesc spam (în poștă) de la UPC. Asta după ce mi-au promis că nu voi mai fi deranjat. Cine s-ar fi gândit că nu au cuvânt de onoare? O chestie tare interesantă: abonamentul costă 35 lei. La contract semnat pe doi ani. În primele trei luni. În restul de 21 vei plăti 69 lei.

Mi-aș face abonament la UPC doar pentru a rezilia contractul în prima săptămână (sau cât e perioada legală). Doar așa, să-i pun pe drumuri razna.

5 Comentarii

despre f64 a scris

Cei mai nenorociti,bineinteles sa nu cumperi de la ei! Uita te pt clientii gold de la F64 ce pacaleala fac,te atrag cu oferte la care cistigi 5-10 lei cu promisiuni de reduceri turbo cind esti gold , te alegi cu ZERO la cele mai multe produse fiindca sunt cica-deja reduse iar la alte produse au adaos fata de alte magazine partenere ca si ei ex domo,emag,digiland cu 10-20% mai mari! RUSINE F64 !

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter