Tună și fulgeră…

De fiecare dată când este vreo furtună mai serioasă îmi aduc aminte de o întâmplare petrecută în urmă cu vreo zece ani (poate chiar mai mult de atât) în vacanța de vară, prin zona Olteniei. Ploaie torențială de îți venea să bagi toate plantele în casă, fulgere, tunete, tot tacâmul. Stăteam cu un văr (de gradul 2-3) și cu bunicul meu în tindă admirând ploaia și discutând despre nimicuri. Și cum stăteam noi în tindă, se împiedică Sf. Ilie și trântește un trăznet peste deal. S-a făcut lumină brusc (pentru o fracțiune de secundă), un sunet asurzitor, după care liniște. Am rămas nemișcat câteva secunde, după care am început să tremur tot și să mă sufoc. A fost primul atac de panică. Al doilea a urmat câteva zile mai târziu când un nene a aruncat cu secera în mine :w00t: dar despre care voi povesti cu altă ocazie….

6 Comentarii

v3l0 a scris

ionutz and the thrills of his life

Eu stiu un tip care a plecat pe o super-ploaie cu masina si la un moment dat a fulgerat la cativa metrii in fata lui, gaura in asfalt… si el se gandea: „Pana mea…pe camp nu pot s-o iau pe ploaie… asta e!, ma intorc…”

Oricum… n-as vrea sa traiesc un atac de panica daca e cum il descrii tu… urasc fazele la care corpul uman se blocheza de parca ar fi Windows (lesinuri, senzatii de sufocare, cand ti se moaie picioarele sau reactia la un sut in oua…)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter