Spălarea asfaltului se face mai bine pe ploaie!

Spălarea asfaltului se face mai bine pe ploaie!

Pentru că da, după trei zile de ploi este nevoie fix de spălarea străzilor. Da, stăm in vale, de obicei, după fiecare ploaie torențială, se strâng aluviuni din tot cartierul. Nu, nu a fost nici o ploaie torențială în ultimele luni. Nu, nu erau aluviuni.

Mă simt atât de bine când îmi văd banii folosiți cu cap…

2 Comentarii

Laur a scris

Eu cred că nu i-ai vazut pe ăia cu deszăpezirea pe autostrăzi, care fac câteva ture de la un cap la altul în fiecare zi cu autospecialele, chiar dacă afară nu ninge și e cald și frumos. Totul se intâmplă din decembrie până în martie, indiferent de vreme. Oare care și-o burduși buzunarele? Oare din banii cui? Oare cum se împart banii?

Ionuț Staicu a scris

@Laur: este posibil ca în cazul zăpezii să fie alte motive, nu neapărat sifonat bani. De exemplu: o ploaie scurtă urmată de -20°C și o ninsoare abundentă. Ai vrea să fie echipaje pe drum și să intervină cât mai repede sau să aștepți până traversează autostrada?

Acum vreo patru ani eram pe la Păltiniș. Uscat pe jos, cerul senin, vreo trei mașini de deszăpezire am depășit noi, vreo patru pe contrasens. Haha, ce fraieri, uite cum ard gazul degeaba. În 30 minute începuse o ninsoare de abia se mai vedea în față. În alte 45 minute era zăpada de vreo 15cm.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter