Fanii Kanye nu au auzit de Paul McCartney. Și?

Fanii Kanye nu au auzit de Paul McCartney. Și?

Am citit la Vali despre tinerii din ziua de azi care nu auzit de marele Paul. Doar că… nu este nici o problemă. Sigur, e amuzant, haha, ce inculți, nu au auzit de X. Dar nimeni nu s-a născut învățat.

Pe de altă parte, ce relevanță au – alta decât cultura generală și/sau muzicală –  pentru fanii Bieber, One Direction (și ce altceva o mai fi la modă) The Beatles sau orice altă trupă ce a activat acum 45 ani? Câți dintre voi, cei amuzați de situație pot spune spune trei piese compuse și cântate de el în era post-Beatles? (nu, Imagine nu e a lui, e a lu’ colegu’ Lennon!). Asta așa, înainte să crape și să devenim peste noapte toți fanii lui.

Ce e de făcut?§

Să ne cultivăm, evident! Așa cum am zis aici, sunt utilizator Spotify de ceva timp (cred că acum se face anul). O chestie foarte utilă este related artists:

2015-01-05@52_19

 

Altfel spus, mă ajută să găsesc piese și artiști noi tot timpul. Nu neapărat noi ca dată de lansare ci noi pentru mine.

Random fact: Mi se pare că The Beatles este o trupă supra-apreciată. Sau poate că n-am îmbătrânit destul?

4 Comentarii

Mircea a scris

Funcția related e cam cea mai tare chestie de care beneficiem noi, ăștia din era mp3-ului – e foarte utilă în orice serviciu de streaming – că pe vremea vinyl-ului sau a CD-ul audio mai greu cu asta. Eu folosesc mult last.fm (ascult offline și fac scrobbling) și tot timpul îmi sugerează în pagină trupe/artiști noi. Tot pentru asta, mai dau o tură pe Autobaza Radio / Nicecream.fm și mai gasesc câte ceva pe placul meu.

Mircea a scris

Exact! Am pățit pe pielea mea să ascult un album și să spun „bleax, nu e pentru mine ăsta”, iar după ceva vreme să revin asupra lui și să-mi spun c-am fost fraier că nu i-am dat o șansă mai demult. Cumva înainte erai „forțat” de circumstanțe să asculți un album cap-coadă și să îl întorci pe toate părțile. Plus că lumea era mai atentă pe ce dădea banii (un vinyl nu e tocmai ieftin, știm asta), iar munca unor artiști în studio era mai apreciată.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter