Urmează-ți visul

Urmează-ți visul ©

În ultima vreme am văzut două filme aparent banale, dar care m-au făcut să reflect asupra carierei mele profesionale de până acum (pentru cine nu știe: electrician auto -> depanator PC-uri -> vânzător componente PC -> programator). Pot spune că a fost un mix tare interesant de voință, conjunctură și ceva doză de curaj. Am făcut multe greșeli, dar nu cred că pot spune de prea multe (sau chiar vreuna) că o regret.

Whiplash§

Ăsta este ceva mai mult decât clasicul urmează-ți visul, dar tot pe acolo se situează: pentru a-ți urma visul cu adevărat va trebui să muncești, iar asta se lasă cu nopți nedormite, relații spulberate și chiar cu sânge. Mergi mai departe chiar și atunci când cei din jurul tău nu te susțin așa cum ți-ai dori.

There are no two words in the English language more harmful than good job.

Chef§

Povestea e ceva mai simplă: bucătar într-un restaurant de fițe își deschide un fel de fast food mobil, lucru ce-i aduce o mai mare satisfacție profesională decât restaurantul de fițe.

Morala? Nu-ți fie teamă să cobori pe scara ierarhică dacă asta te va face mai fericit!

I may not do everything great in my life, but I’m good at this. I manage to touch people’s lives with what I do and I want to share this with you.

Un Comentariu

Iulia a scris

Dupa ce am citit acest post, am vizionat cele 2 filme recomandat de tine. „Whiplash” este favoritul meu. Trebuie sa fii destul de determinat in a face ceea ce-ti place, sa nu renunti usor atunci cand cineva/ceva iti sta in cale. Eu… vreau sa continui sa lupt, sa-mi urmez visul.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter