Ce faci de summit?

Că tot citeam la Roackeru despre summit și că spuneam eu mai demult că românii caută tot felul de MOTIVE să se simtă bine (de parcă trebuie să te simți ultimul om și doar la anumite ocazii să te simți bine o.O ), mă gândeam că urmează să ajungă întrebarea asta pe buzele multora:

Ce faci de summit? Unde ieșim?

A fost eclipsa, a fost UE, a fost NATO, în fiecare an avem Crăciun și Paște (mai nou Ballantines Valentine’s, Halloween, etc). De ce n-ar fi și summit-ul? :crazy:
Oricum, despre ce e acest summit? Ce se discută la el? Eu știu doar că pentru câteva ore voi fi sechestrat în casă, deoarece Napster ne prezintă o hartă despre cum va fi împărțit orașul. Nu-i drăguț?

7 Comentarii

v3l0 a scris

In ziua in care Bushulica a trecut prin CT ne-au chemat la munca 09:00 – 18:00 ca sa nu avem probleme cu traficul blocat. Deoarece acest program presupune si o minunata ora de pauza, pe care de obicei nu ne-o luam (ne luam de mancare si mancam in birouri, chestie ce dureaza mult mai putin de o ora)… ei bine in ziua respectiva am iesit impreuna cu inca un coleg si o colega si ne-am dus la Tomis (e la 2 pasi de locul de munca), am prins locuri la geam, am baut cate un Pepsi si am vb despre orice altceva inafara de munca si Bush/summit.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter