Teoria conspirației

Teoria conspirației ©

Există câteva teorii ale conspirației foarte interesante, care te pun pe gânduri, care te fac să te întrebi „dar dacă…?”. Și mai există altele care sună atât de ridicol încât stai și te întrebi cum de există oameni ce cred așa ceva.

În mare, avem parte de trei categorii importante de conspiraționiști: „ei zic că (n-)au făcut, dar ne mint”, „ei știu dar nu vor să ne spună” și „vor să ne otrăvească”. Primii sunt cei ce susțin că nu s-a ajuns pe Lună și/sau că s-au prăbușit OZN-uri (unde altundeva dacă nu în America???). Dar nu despre asta discutăm aici.

În a doua categorie intră cei ce cred că s-a descoperit vreun tratament minune pentru boli grave (sida, cancer) dar oamenii răi nu vor să ne dea antidotul pentru că…?. Nici despre asta nu discutăm aici.

Modalități de otrăvire§

Din când în când mai apare câte cineva care susține că vaccinurile (de orice fel) sunt o modalitate a oamenilor răi de a ne otrăvi/steriliza/face mai obedienți/etc. În cazul în care nu știi cum funcționează un vaccin: de cele mai multe ori la fel ca și cu orice alt medicament: te duci la farmacie, îl cumperi, te duci la medic, îți face o injecție.

Întrebarea mea este: de ce ai vrea să otrăvești pe cineva în felul ăsta? Mă gândesc că este mult mai dificil să convingi un om să cumpere un vaccin și să și-l injecteze comparativ cu… nu știu, ajustarea produselor alimentare? A apei?

Pe lângă vaccinuri, corporațiile mai au și alte modalități de a ne otrăvi: chemtrails (sunt urmele lăsate de avioane pe cer). Avioanele (nu piloții, nu companiile aeriene; avioanele!) lasă în urmă ceva substanțe otrăvitoare ce vor cădea pe pământ și ne vor transforma în zombie. Eu nu pot să dau drumu la o bilă de bowling de la balcon și să fiu sigur unde ajunge; cumva, ei, la 10km înalțime, reușesc să pulverizeze cu succes peste orașe!

Cercetători slabi§

Statistic vorbind, speranța de viață în ultima sută de ani a crescut constant. În anii ’60, speranța de viață era pe la vreo 65 ani. Acum? Cam toate statisticile arată că trăim peste 75-80 ani.

Eu cred că cercetătorii plătiți să ne otrăvească fac o treabă extrem, dar extrem de proastă!

Un Comentariu

mihai a scris

N-ai priceput nimic! Statisticile alea mint! Speranta de viata a scazut, undeva pe la 40 de ani, ba chiar 30 pe alocuri, iar toate povestile cu imbatranirea populatiei sunt de fapt pentru acoperirea furtului din pensiile pensionarilor!!! :P

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter