Prefer cărțile sigilate

Prefer cărțile sigilate

În urmă cu câțiva ani au început să apară și la noi cărțile sigilate. Pe deoparte este enervant că nu poți să o răsfoiești (succes în a cumpăra cărți ilustrate! faci o cruce maaaaare și speri că ilustrațiile sunt de calitate) dar, pe de altă parte, oferă o oarecare protecție față de excesul de zel al angajaților prin mâinile cărora trece cartea.

Am luat Starea de Flux de la Elefant în urmă cu vreo doi ani și am tot amânat să o citesc în tot acest timp (dacă pot spune că sunt excepțional de bun la ceva, acel ceva este amânatul lucrurilor, indiferent că-i vorba de cititul unei cărți sau o urgență medicală).

În fine, am terminat cartea (când un bărbat adevărat spune că va face ceva, va face, nu trebuie să-i aduci aminte la fiecare șase luni!) și, de fiecare dată când citeam din ea, atingând cu un deget coperta, simțeam două chestii ieșite în relief:

Exact. Două etichete, dintre care una antifurt. S-au gândit că cineva va fura dintr-un magazin online o carte fizică. Bonus: cartea a costat atât:

2015-02-07@22_14

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter