Folosești Internet Explorer 6?

DOAR DACĂ folosești IE6, lasă-mi un comentariu sau trimite-mi un email.

Pentru a afla ce browser folosești, du-te în meniul Help și alege About. Doar dacă fereastra ce apare va semăna cu următoarea, comentează.

Vreau să fac o statistică (dincolo de awstats și google analytics) să știu dacă pot face o temă de blog excluzând IE6. Mulțumesc :)

11 Comentarii

latest-mtv a scris

Eu folosesc IE6 sa vad doar cum arata unele din siteurile mele in IE6, pentru teste in rest nu, dar inca domina IE6,nu cred ca vei putea face un site ANTI IE6,desi mas bucura sa vad asa ceva,gandesteä-te ca sunt vizitatori care vin de pe google, nu cei care intra zii de zii la tine pe blog.Eventuala sa faci o conditie daca are IE6 sa ii afisezi un mesaj, sa isi schimbe browseru, e siteu tau si tu decizi ce browsere il acceseaza.

v3l0 a scris

Abordezi gresit problema din cel putin 3 motive:
1). ii poti arata clientului pe laptop site-ul tau;
2). daca vorbim de clientul business care a dat 10 000 RON pe un Sony Vaio doar pt ca este scump si deci probabil este bun… probabil el foloseste IE. Daca ai noroc si laptopul a venit cu Vista va avea IE7, altfel nu;
3). Un client avizat va dori ca site-ul sau sa poata fi accesat si de pe un P1 ruland Win 95/98 si IE prior to v6… ca doar oricine trebuie sa vada site-ul, in ideea de comert nefiind importanta dotarea intelectuala a clientului, browserul sau SO ales de acesta;

florin a scris

la serviciul meu sunt cel putin 17 Pc-uri. toate au IE6 mai putin al „IT managerului”. ce am observat: daca nu se deschide „ca lumea” pagina, aceasta este inchisa de colegii mei. ma gandesc ca asa fac mai toti utilizatorii de IE6. si cam 99.9999% din angajatii societatilor comerciale il au instalat. or fi multi acestia?

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter