Transpirația strică reputația

Fără alte comentarii:

La asta în schimb, voi comenta mai mult…

Poza este făcută din magazinul Tomis, de la ultimul etaj. Adică fix unde este un fel de sală de mese, unde omul iese la fițe, la potolit foamea și la fumat în dreptul semnului de … ai ghicit, fumatul interzis (nu, fumătorii nu sunt nesimțiți, totul e în capul meu), deoarece nu rezistă o oră nefumați. Recunosc, să stai la masă să mănânci sau să discuți presupune un stress incredibil pentru unii ce nu numai că ignoră semnele, dar mai și „fumegă” fix spre nefumători (deh, e mai cul).

Motto-ul reclamei, putea la fel de frumos să fie „Transpirația strică apetitul”, deoarece după ce vezi un porcușor cu punctulețe ce vor să sugereze un miros neplăcut – dar în unele minți bolnave se conturează niște muște roind în jurul cozii (nu se vede foarte bine în poza făcută, dar cu siguranță știi reclama!) – numai de mâncare nu-ți mai arde…

Deci nu fumatul în locuri interzise strică reputația. Nici eliminarea noxelor spre nefumători. Doar transpirația! Un text complet ar fi „și transpirația îți strică reputația!” sau „nu doar transpirația îți strică reputația!”, etc.

Oricum, din câte știam eu (bine, poate sunt eu un pic mai anormal din punct de vedere fizic – dincolo de cei 2m înălțime) transpirația nu miroase… În schimb pute atunci când nu te speli. Cumva Rexona încurajează nespălații? :|

8 Comentarii

Adrian a scris

imi amintesc ca acum 4-5 ani era o reclama rexona la tv in care erau aratate muncitoarele de la o fabrica de confectii ( din romania ) care laudau binefacerile rexona … :)))))))))))))))))
SUPER-PENAL !
Cum e posibil sa faci marketing pe chestia asta ???
De ce as cumpara eu ( tipa-angajata la banca, contabila etc; eu-programator, director etc ) un produs „targetat” pe muncitoarele de la apaca ?

LOL ! :)))))))))

mitica a scris

ioane ce ai tu cu fumatorii ??? deci te prind … te sechestrez si iti dau o bucata de paine doar daca tragi 5 tigari …. valabil si pentru apa. Apoi iti dau drumu …. Te lasi ?!!? Te prind iar! S iti voi da o bucata de paine pentru 10 tigari fumate. Pana ajungi fumator. Sa ne intelegi si pe noi cum este sa merg la cafea cu tovarasha – si sa fie unu care se uita urat la mine ca il deranjeaza fumu. Si imi face semn discret sa o sting. Si i-am facut si eu semn discret pe ochi. Ofer recompensa cine il captureaza pe ION – recompensa o poate ridica de la el din casa , la orice ora, orice vrea.
Declar prin puterea cu care am fost invesit SEZON DESCHIS PENTRU NTZ-sti. Sloganul nostru – UN NEFUMATOR PRINS UN CHISTOC STINS
SPONSORI: Dunhill, PallMall, Kent, Marlboro.

KawaMe a scris

Eu am fumat muuulti ani si tigari tari si am avut destui prieteni nefumatori. Ceea ce spunea Ntz mai devreme nu tine de esti/nu esti fumator si de esti/nu esti educat, sau nu ai nici cea mai mica urma de bun simt. Nu mi se pare ok sa ii sufli in fata unui nefumator tigarile tale oricat de disperat ai fi dupa o tigara. Daca iti vine sa fumezi ia si trage in tine pana nu mai poti…dar nu da fumul spre unul care nu fumeaza….E LIPSA DE BUN SIMT ELEMENTAR . Il deranjeaza si pe un fumator daca i se sufla tot fumul in nas…gandeste-te cam care ar fi efectul asupra unui nefumator /:).
Deci, cei despre care vorbea Ntz nu nu sunt fumatori nesimtiti ci doar oameni nesimtiti…nu ii baga pe toti in aceeasi oala ca nu e acelasi lucru ;)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter