Nu vă cunosc

Nu vă cunosc ©

Mi se întâmplă de multe ori să merg pe stradă, să mă întâlnesc cu cineva se întâlnească cineva cu mine și să nu știu cine este sau ce vrea de la mine. Sau să mă claxoneze. Sau să mă salute de pe celălalt sens de mers. Sau orice interacțiune ușor neașteptată.

De ce?§

Nu am nici un fel de problemă în a saluta oamenii – cunoscuți sau nu – doar că acea interacțiune ușor neașteptată este exact așa: neașteptată. În mare parte a timpului petrecut „în lume”, mă detașez oarecum de ce se întâmplă în jurul meu. Sunt atent la drum și la gândurile mele, încercând să port o conversație civilizată cu mine.

Azi am ieșit dintr-un magazin și la ieșire m-am întâlnit cu un prieten s-a întâlnit cu mine. Habar n-am dacă m-a salutat sau nu (deși cred că a încercat), dar cert este că l-am ignorat cu grație (cu atâta grație de care poate fi capabil un om de 2m și 100kg) și mi-am dat seama de asta câteva minute mai târziu, când am ajuns la mașină.

Dacă chiar vreți să mă băgați în seamă, puneți-vă în fața mea sau asumați-vă riscul de a fi ignorați. Nu e nimic personal.

Un Comentariu

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter