Cum să-i țepuiesc?

Cum să-i țepuiesc? ©

Astăzi s-a lansat un serviciu oarecare în România (cred că doar in București, de fapt). Un serviciu așteptat de mult timp care nu știu exact ce face (dar, din câte am înțeles din articolul la care fac referire in curând, e un fel de taxi).

Eh, și după ce omu’ povestește experiența lui și păreri despre situație, ce se întâmplă?

Ce ma opreste sa ma inteleg cu soferul si sa ii dau cash? Sau sa cobor sa imi iau tigari si sa ii dau teapa? Amenintarea ca mi se va sterge contul?! Andrei

Pentru mine chestia asta e de neconceput. Cum adică să-i dai țeapă? Ca să… ce? Ca să faci economie de zece lei? Și onoarea ta ce zice?

De ce este de neconceput? Pentru că nici un mall nu are o amărâtă de garderobă, când mergem la cumpărături serioase (e.g. super market-uri de genul Auchan, Carrefour & co), ne punem hainele în coș. Și pentru că hainele noastre ocupă un sfert din cărucior, nu o dată s-a întâmplat să se piardă mici produse prin claia de haine. Tot de atâtea ori m-am întors din drum (chiar dacă ieșisem din magazin).

Acum două luni am făcut o comandă de la Elefant. Am anulat comanda, mi-au virat banii înapoi dar… mi-au livrat produsul. I-am sunat (n-au răspuns), așa că i-am abordat pe Twitter. M-am rugat de ei câteva zile pentru a le da banii înapoi (după care m-au abonat la mizeria de spam prin SMS)

Nu știu, probabil faptul că nu pot da țepe este motivul pentru care nu voi fi niciodată milionar în vreo monedă europeană, dar chestia asta mă ajută foarte bine să dorm noaptea și să nu fie nevoie să stau cu capul plecat când merg pe undeva.

5 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter