Chiar au românii talent?

Chiar au românii talent? ©

Am văzut o parte din minunata emisiune ce ar trebui să descopere talentele românești și am rămas cu următoarele idei:

O parte din candidați sunt angajați să se prezinte acolo§

De exemplu niște gemene din Republica Moldova care se credeau cântărețe și care au început să se certe cu juriul (din ce am înțeles, au fost prezente și la o ediție trecută?). Este imposibil ca cei din jurul lor (dacă nu părinții sau prietenii, atunci prietenii prietenilor sau vecinii!) să nu fi spus „fetelor, există o șansă mică, dar mică de tot, ca voi să nu aveți voce”.

Diva§

Diva emisiunii s-a metamorfozat. Din Andra în Mihaela. Zilele trecute a fost un fel de scandal ce a implicat diva și o jurnalistă ce, din toate mărețele realizări ale divei a ținut minte doar șirul de relații. Nu am de gând să comentez relațiile sau numărul acestora, dar când te afișezi cu un decolteu ce lasă trei sferturi din țâțe la vedere, ce ai vrea să ți se comenteze? Faptul că nu știi a scrie? Faptul că nu știi să lași un spațiu după semnele de punctuație, nu înainte?

Din ce am înțeles, s-a luat la un moment dat de o puștoaică de 15 ani că-i un pic plinuță. Pentru că după un șir de premii ca Femeia anului sau Personalitatea Media a anului trebuie să țintim sus, sus de tot și pentru  Mitocanul Anului.

Talentele§

Nu îmi aduc aminte cum au fost restul edițiilor. Nu știu nici dacă în restul țărilor se caută cu adevărat talente sau doar se urmărește – ca la noi – un spectacol grotesc de … orice, dar nu talente. Dar cred că avem o țară prea mică pentru a avea mai mult de 2-3-5 ediții ale emisiunii.

Cu toate astea, ProTV ar putea difuza doar purici și tot ar bate concurența la audiență.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter