O extensie de Chrome utilă

O extensie de Chrome utilă

Ieri am petrecut câteva ore în compania extensiilor pentru Chrome. Am proiect ce se se pare că va include și așa ceva, prin urmare am început să ma documentez despre ce și cum aș putea face.

Prin urmare, am încercat să combin toată operațiunea asta de învățare cu o altă operațiune, pe care o începusem mai demult: o extensie pentru Chrome ce generează rapid link-uri pentru campaniile Profitshare. Adică dacă ești pe un site al unui magazin ce este prezent în rețea, apeși pe un buton și pac, link-ul generat este trecut prin Profitshare.

Pentru că este nevoie de un server intermediar, utilizatorii vor împărți profitul cu mine, la modul următor: se generează un număr aleator între 0 și 1000. Dacă numărul generat este mai mare de 950, link-ul va fi generat folosind datele mele. Dacă numărul este mai mic sau egal cu 950, link-ul va fi generat folosind datele tale. După calculele mele, asta înseamnă cam 5% șanse de a pica link-ul meu.

În acest moment, funcționalitatea este de bază, dar în funcție de succesul extensiei plănuiesc să adaug ceva îmbunătățiri. Cum ar fi: caching la link-urile generate (astfel încât shared profits să nu se repete de mai mult de X ori într-o anumită perioadă), listă cu ultimele link-uri convertite, scurtare link-uri cu bit.ly (sau un alt serviciu asemănător) șamd.

Instalează extensia făcând click aici.§

Am mai scris despre extensie și aici.

2 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter