Cafeaua săptămânală

Cafeaua săptămânală ©

Deja am început să ies în oraș mai des decât o pițipoancă. În ultimele săptămâni am tot ieșit, cu diverse ocazii: ba un blog meet, ba un Wurbe, ba un alt blog meet.

Aseară am ieșit la o cafea cu Gabriel Ursan & co, tot la Arabica Coffee Shop. Discuții, bere, cafea, sucuri. Marius și-a redeschis blogul, Navetistu’ pregătește un proiect despre care n-a dat prea multe detalii, Diana era pe fugă iar Florin și Radu se lăudau cu încasările lor din blog. În fine, nu au fost mulți, cam numărul optim de persoane pentru a purta discuții fără a se forma bisericuțe.

Ce nu mi-a plăcut însă a fost faptul că, la plecare, pe la ora 9 seara, nu au vrut să-mi dea cafea boabe pe motiv că… rămân ei fără. Și-au cerut scuze, mi-au spus ca data viitoare să cer de cum ajung (pentru a-mi prăji pe loc) și cam asta a fost tot. Am rămas cu buza umflată, cum s-ar spune.

Acum poate că am cerut eu un soi popular în local, dar cred că abordarea a fost ușor greșită. Eu aș fi recomandat un alt soi. Aș fi dat soiul cerut de client cu precizarea că data viitoare să cer din timp. Aș fi făcut ceva pentru a servi clientul. Chiar nu cred că la ora 9 se înghesuia lumea la băut cafea și nu ar mai fi avut pentru că mi-au dat-o mie pe toată…

5 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter