Ar fi anormal să nu te bucuri!

Ar fi anormal să nu te bucuri! ©

Zilele trecute mi-a fost dat să văd cea mai virulentă reacție cu privire la arestarea Măriei Sale, Mazăre. Nu, nu asta, căci după aia a fost eliberat a doua zi. Este băgat la zdup definitiv pentru cel puțin 30 zile. O fi mult sau puțin, nu sunt eu în măsură să judec…

Mă bucur când văd un politician pus la păstrare!§

Și chiar este normal să să fac asta, chiar dacă sunt convins că nu se va schimba nimic (cel puțin nu în bine) vreodată. De ce? Pentru că, cel puțin la un anumit nivel, omul de rând, cel ce plătește taxe (nu chiar mici), se simte oarecum împăcat.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, are unul dintre cele mai mici salarii de primari din România. El câştigă doar 3.100 de lei pe lună, jumătate din suma pe care o încasează secretarul primăriei pe care Mazăre o conduce. sursa

Uitându-mă pe cheltuielile din ultimii (aproape) doi ani văd că am avut încasări un pic mai mari de 3000 lei/lună și, cu toate astea, nu mi-am permis nici vacanțe prin Brazilia, nici un Lincoln Zefir. Poate că fac ceva greșit?

Iar asta nu se aplică la Mazăre. Nici măcar la PSD-iști. Mă voi bucura la fiecare tâlhar ce intră în Beciul Domnesc™, indiferent că-i Băsescu, Boc sau Ponta.

Deci da, este normal să te bucuri atunci când cel ce te fură este băgat la zdup. Chiar dacă-i pentru o zi sau o lună, chiar dacă nu i se confiscă averea. Pentru că dincolo de toate, rămâne stigmata de pușcăriaș.

3 Comentarii

A.Busuioc a scris

@ Empire: nu contestă nimeni faptul ăsta. Doar când a candidat prima dată ca independent a finanţat vopsirea (şi izolarea termică, dacă nu cumva îmi joacă memoria feste) pentru blocuri de pe Bulevardul Tomis (de pe la Dacia până pe la Mercur). Manevră politică, evident, dar a finanţat-o din banii lui, aşa se vehiculează prin „bobor”. Problema nu e că a avut sau nu bani, problema e cum i-a înmulţit de când e edil-şef.

@ vecinu’: nu cred că ai şanse să vezi aşa ceva decât dacă ai nişte surse extrem de bine înfipte în miezul problemei (eventual ceva pe la SPIT). Din câte găsesc eu la o succintă căutare, declaraţiile de avere se depun conform prevederilor Legii nr. 144/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate (Art. 1). Primele declaraţii de avere au fost depuse în 2008, deci tu ai găsit-o pe prima şi de la ea încolo. Cum spuneam, slabă şansă să găseşti detalii oficiale înainte de 2008.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter