Caro Group

M-am hotărât să-mi cumpăr un poweball pentru a-mi face praf încheieturile de la mâini. Și ca orice om normal, am zis să fac comandă direct de pe site-ul oficial. Ce-mi făcea redirect spre caro.ro. Deoarece mi-am adus aminte că am cont, am apăsat frumușel pe „am uitat parola”, am introdus adresa mea de mail și fuga în inbox. În inbox, ce să vezi?

Parola în clar (smart!) iar la sfârșitul mail-ului, în loc de semnătură:

Va multumim si va dorim succes,
Webmaster
Caro Group Romania

Ok. Ce pot înțelege eu de aici? Vrei să comanzi de la noi? Succes frate! Dacă te numeri printre fericiții ce își vor primi comanda, bine. Dacă nu… Asta e. Cel puțin ai încercat :w00t:

14 Comentarii

mitica a scris

in primul rand „powerball” … in al doilea rand ia si mie una si in al treilea rand … esti retard rau la faza asta si hai sa iti zic de ce. IOANE TI-AU ZIS SUCCES PENTRU CA TI-AI UITAT PAROLA SI MERITI SA TI-I SE ZICA ASTA PENTRU CA DUPA CE TI-AU DAT PAROLA VEI DA COPY/PASTE SI VEI REUSI SA TE LOGHEZI *** ASTA DACA NU O PIERZI IAR. SUCCES

mitica a scris

hai n-o mai da la intors … doar ce am atins suta de kile si sunt mandru de asta … daca e s aiau greutatiile de 200 de gr …. poate doar sa arunc cu ele in tine sa te mai trezesti la viata si sa lasi draq jucariile pe net si sa pui mana la munca …. capish ?

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter