Comerț online și social media

Ieri am găsit un magazin nou de scule audio, AVMall. La o scurtă răsfoire, am observat tipul ăsta de produs:

2015-04-07@00_21

Cârcotaș (cum probabil mă știi deja), le-am scris pe Facebook. În câteva minute mi-au și dat un răspuns:

Preturile la tuburi sunt prohibite in acest moment ca urmare a faptului ca mai exista doar vreo 4 fabrici la nivel mondial, astazi un KT88 poate costa 15 euro/bucata, maine 150 euro acelasi produs. Este un produs care isi schimba pretul ca la bursa in functie de stocurile producatorilor. Motivul intemeiat pentru care exista un pdf este ca urmare a dinamicii crescute fata de model/pret/disponibilitate, mai mult decat atat exista sute de producatori de amplificatoare,preamp,cd player, dac care folosesc tuburile, ei pot epuiza in 5 minute stocurile la nivel mondial. Asta se intampla ca urmare a faptului ca marii producatori al tuburilor (Rusia) a u renuntat in favoarea chineziilor insa care nu au capacitate de productie foarte mare, motivele : materie prima din ce in ce mai rara si tot asa … Oricum va raspund cu placere legat de info stoc !

Nu știu cât de serioși sunt sau cum își tratează clienții, dar pot spune că mi-a plăcut timpul foarte scurt de care au avut nevoie pentru un răspuns detaliat. Chiar dacă produsele au prețuri mult peste ce aș fi eu dispus să dau (mai ales că încă mă țin de buget), sunt convins că am și cititori audiofili ce ar da 43.000 lei pe un cablu de 1.2m.

Am vrut să scriu și despre site și ce ar putea optimiza (și câte sunt de optimizat!), dar pare făcut în cea mai mare grabă posibilă; dacă ei nu și-au dat interesul, nu am de gând să o fac nici eu.

Una peste alta, doar mie mi se pare că logo-ul seamănă un pic cu avstore?

2015-04-07@54_26

2 Comentarii

StefanZ a scris

Legat de cablu, cam scurt cel de 1.2m. Am o mobila cam ciudata si as opta pentru cel de 3.3m (24k) sa fiu sigur ca ajunge la boxe.

Legat de logo, treaba cu A si V am observat ca e destul de „standard” in design, nu as zice ca a fost copiat, ci doar ca a fost un designer un pic „limitat”

A.Busuioc a scris

Când se vrea, se poate. Sau poate departamentul lor de PR/soşiăl midia are angajaţi noi în branşă, care vor să facă treabă bună şi încă n-au apucat să fie corupţi de „bunele” practici din domeniu.

Cât despre cablu, personal mi se pare exagerat preţul. O fi el din cupru fără oxigen şi placat cu aur, dar la 43.000 de lei îmi trag nişte scule audio de nivel pro cu tot cu cabluri. Evident, nu cumpărate la suprapreţ de la producător, ci custom-made and tailored.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter