Când te retragi?

Când te retragi? ©

N-aș putea spune că sunt fanul nr. 1 al lui Chuck Berry – de fapt în afară de Roll over Beethoven și Johhny B. Goode nu aș știi să zic alte piese. Pentru că, în ciuda faptului că este un clasic, este OK să nu-l fi ascultat nici pe sus-numitul. La fel cum nu e obligatoriu să fi ascultat Paul McCartney

Dar asta nu înseamnă că nu putem aprecia un clasic, nu?

Este de admirat faptul că la 87 ani – cât avea în 2014 – omul are suficientă perseverență și putere pentru a ține chitara în mână (la minutul 39 spune ceva pe tema asta).

Chiar mă întreb uneori motivul din spatele deciziei de a nu se retrage venit din partea unor truper vechi (Metallica sau Ozzy ar fi doar două exemple). Și de fiecare dată la concluzia că nu e vorba de bani. Nu cred că mai e vorba de bani de mult, de foarte mult timp. Cred că nu poți renunța atât de ușor la a fi în fața a 20-30-50-100.000 oameni care te ovaționează și îți cântă muzica, împreună cu tine.

În altă ordine de idei, Joie a decis că vrea să se facă blogger când va fi mare, prin urmare și-a cumpărat domeniu. Să-i trăiască, ce să zic?

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter