Ești deranjat? Clar ești plătit de cineva!

Ești deranjat? Clar ești plătit de cineva! ©

Așa cum am menționat aici, faptul că am îndrăznit să fac o sesizare pe pagina de Facebook a primăriei pușcăriașului Mazăre (ah, ce bine sună asta!) împotriva câinilor de pe stradă mi-a atras o mulțime de apelative: frustrat (cu asta m-am obișnuit de-a lungul timpului; până la urmă cum ai putea să nu fi frustrat când vezi că banii tăi sunt cheltuiți degeaba??), nebun, psihopat, postac de partid care a rămas fără job după alegeri (asta a fost preferata mea).

Desigur, nu au putut să lipsească și apelative ca imbecil, maimuță, bestie, zdreanță, extremist sau urările de moarte (de preferat în chinuri groaznice, împreună cu familia). Pentru că – nu-i așa? – iubim toate viețuitoarele pământului…

Am ajuns să trăim într-o societate aparent civilizată în care oricine nu este de acord cu noi merită omorât cu pietre. Pentru că, atunci când nu pot ieși din casă (pentru că mă atacă toate potăile) sau nu pot dormi noaptea (pentru că latră toți câinii din cartier), fix asta înseamnă: că sunt imbecil și că sunt plătit de alții. Și pentru asta – logic – merit să mor.

Nu sunt vreun psihopat sadic care își dorește ca toate animalele să moară în chinuri groaznice. Dar dacă eutanasierea este singura soluție viabilă pentru a mă putea plimba în siguranță pe străzi, fie, o facem. Dacă este posibil ca toate animalele astea să fie ținute într-un adăpost, o facem și pe asta.

Dar nu mă jigni și nu mă amenința doar pentru că, în mintea ta extrem de îngustă ți se pare OK să lași animale periculoase pe străzi.

4 Comentarii

Ionut Popa a scris

De obicei comenteaza aceiasi oameni care nu s-ar indura sa adopte un caine comunitar, sa aiba grija de el, sa-l vaccineze, sa ii dea de mancare samd, si se astepta ca ‘cineva sa faca ceva’, dar sa nu facem ceva radical.

Toti vor schimbare fara schimbare. Cred ca se distreaza Caragiale :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter