Deluge – BitTorrent Client

În căutarea mea disperată la o soluție pentru limitarea impusă necontractual de mai jos amintiții UPC, am găsit o alternativă la utorrent. Se numește Deluge și spre deosebire de utorrent, știe să „sară” peste limitarea UPC. Am făcut test, cu același torrent : utorrent MAXIM 70k, Deluge 450-500k.

Problema NU este de la utorrent, deoarece aceeași viteză este și în Azureus sau BitComet. În plus, folosind Deluge, parcă nu mai există problema din Vista cu limitarea numărului de conexiuni, astfel încât pot folosi internetul liniștit, fără să se cunoască :D

Well… Asta nu înseamnă că voi mai rămâne mult timp client UPC :w00t:

24 de Comentarii

Hammerel a scris

Sal, folosesc si eu deluge cam de cand a inceput UPC sa limiteze torenti , dar la mine se intampla urmatorul fapt : adaug fisierul in clientul (deluge) totul ok se duce pana la 1250 (am banda 10Mb) totul beton maxim 5 minute dupa care intru in time out cam tot pt 5 minute si tot asa se repeta pana arunci compul pe geam .
Mentionez ca sunt 100% ca nu este din vina clientului (deluge) este vb ca cei de la UPC au instalat ceva script pe server si cand apare trafic aproape de banda ta iti taie conexiunea automat.
Am mai incercat sa setez si viteza de download la 400k se intampla acelasi lucru .
Va rog mult spuneti-mi si mie mai pataste cineva asa ?

selwe a scris

salutare.nasoala treaba cu astia de la upc.am folosit pe conexiune de 20Mbps (chipurile).Un Clicknet de 8Mbps ii cam da clasa la tot ceea ce inseamna download (mai putin la upload ce e drept).

un sfat:vedeti ce MTU aveti setat,asigurati-va ca nu este mai mare decat cel suportat.apoi.stiu sigur ca sunt niste limitari impuse de ei.nu aveti decat o singura solutie:reclamatii pe unde trebuie sau usurel fara scandal dati-le vira.exista mai multi provideri pe lumea asta.

abonament de 20Mbps (UPC),nu la-m vazut niciodata la 2MBps (la niciun fel de download) NICIODATA!Sunt ca aia in piata care mai vopsesc rosiile sa arate mai frumoase iar in fond sunt necoapte.

Staicu Ionuț Bogdan a scris

UPC limiteaza torrentii doar la clientii mass market… eu am un abonament de 24 de mega..angajat si nu am probleme cu torrentii…indiferent de client

Și plătești doar 35 lei/lună, nu? Că eu atât plătesc la RDS…
În plus, presupunând că vorbești de 24 mega BIŠ¢I /secundă, îți merge un pic mai nașpa decât îmi merge mie. Care am 48-56 Mbs…

Crash a scris

Bah, mersi. Esti pe locu’ 2 pe google la cautarea „limitare UPC”. Daca stiam despre chestia asta de la inceput, nu incheiam contract cu ei.

O sa downloadez Deluge acum si daca e asa bun cum zici tu… dau o bere. Doar asa, din cauza ca n-ai tinut doar pentru tine.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter