Nu am cheeeeef azi….

    Și nici ieri nu prea am avut. Am de terminat un proiect, dar chef este zero. Mi-e scârbă de Dreamweaver, de Photoshop, mi-e o lene cruntă să scriu cod. Deja am depășit cu câteva ore termenul limită (care era azi la 6:00 AM). Probabil vor mai trece câteva ore până voi fi terminat toate paginile de codat și asta deoarece fac orice altceva în afară de a coda. Stau pe forumuri, stau de vorbă pe messenger, stau de vorbă la telefon. Mă întorc iar pe forumuri, iar pe messenger, mai citesc un blog, mai sună un telefon.

Ieri a fost o lene incredibilă, astfel încât m-am uitat la două filme (ceea ce, pentru mine, reprezintă un record absolut, deoarece niciodată nu m-am uitat la mai mult de un film intr-o zi – de regulă, văd cam jumătate de film pe zi și asta ori pentru că adorm, ori pentru că este filmul prea… prost)

Am încercat toate metodele de a „aduce” cheful de muncă: închis messenger, mail, toate paginile, telefonul. Degeaba. Chef zero și pace! Sper să termin azi restul de 4 (patru) pagini de codat și să apuc să fac și o plimbare prin oraș mai pe seară.

Acum ascult Sepultura. Poate vine cheful :D

6 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter