Ce să este oare?

După cum spuneam, vreau să renunț la UPC și să devin abonat al concurenței. RDS, cum s-ar spune, pentru a avea și alte subiecte de blog despre ISP din România (după cum probabil ai observat, în ultima vreme nu prea am mai scris nimic despre ISP). Și cum totul trebuie să aibă și un început, iaca așa, să aibe RDS motive să mă întârzie cu montarea.

Și intru eu pe pagina rdslink (că doar abonat d-ăsta voi fi) și văd o ofertă ce m-a amețit mai tare decât sunt eu by default. Până la urmă… Este gratuit pe câte luni? 2? 3? Se face media? Se adună? :|

7 Comentarii

KawaMe a scris

e doar un site care nu a fost actualizat asa cum trebuie. nu are nici cea mai mica legatura cu marketingul.
daca te duci in casierie iti va spune ca e doua luni gratuit.

intre doua si trei luni, depinde de cheful casieritei:)) eu te sfatuiesc sa nu semnezi contract cu ei, ca dupa aia ai numai belele daca vrei sa fugi.

daca iti citesti bine contractul inainte de a-l semna nu o sa ai probleme….asta fiind valabil pentru orice contract. dar cum e stilul romanului , semnezi si dupa aia te plangi ca te-a pacalit cand e doar vina ta ca semnezi ca inecatu’
ps: orice fel de contract poate fi reziliat intr-un interval de o zi sau doua in cazul in care nu iti convin conditiile ;), asta fiind valabil oriunde, dar putini stiu asta ;)

v3l0 a scris

ATENTIE1 La clientii noi se semneaza pe 2 ani mai nou.
Motive de reziliere acceptate: prea batran, se muta, pleaca din tara, probleme financiare, probleme de sanatate. Rezilierile cam trebuie aprobate de director daca sunt cerute inaintea expirarii perioadei contractuale.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter