Zombie Mode: on

Zombie Mode: on ©

Cred că pe undeva am o dereglare groaznică. De obicei, mie nu-mi plac jocurile. Nu aș putea spune vreodată că am fost fan al jocurilor… de orice fel. Sigur, când aveam 12-13 ani mă jucam pe clonele Nintendo ale momentului, dar asta pentru că nu aveam altceva mai bun de făcut.

În 2007 am scris că mă plictisesc foarte repede atunci când mă joc, iar de atunci… nu prea s-a schimbat mare lucru. Excepție face faptul că am un iPad pe care mai joc câte un joc câte 10-15 minute…

Doar că…

Sunt și excepții. Iar acele excepții ajung să mă obsedeze. Să mă gândesc toată ziua la acel joc, să gândesc tot felul de strategii și tehnici. Practic ajung un zombie care trăiește pentru a se hrăni cu creierele ființelor vii biții jocurilor. Partea bună este că așa cum mă prinde un joc, la fel mă și lasă: brusc. Uneori este nevoie de câteva zile, uneori durează și până la două săptămâni.

Și pentru că am prieteni, am descoperit Hearthstone. Pe lângă faptul că este pe Windows, este disponibil inclusiv pe telefon și tabletă.

Halal prieteni…

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter