Tâmpeniile de luni seara

Tâmpeniile de luni seara ©

Da, știu că la ora la care va fi publicat acest post va fi marți, dar acum, când îl scriu, este cât se poate de luni

Mai știi ce ziceam aici? Că producătorii nu-și folosesc produsele? Ei bine… mai am exemple:

Vazele de flori au baza îngustă iar partea de sus mai largă. Iar diferența diametrului este direct proporțională cu înălțimea. Vaza are juma’ de metru? Ai o bază de 5cm diametru și o gură de 25cm. Unde e problema? Și când e plină și când e goală, vaza stă într-un oarecare echilibru: este suficient de stabilă pentru a nu se răsturna singură dar este și suficient de instabilă pentru a se răsturna la o adiere de vânt. Iar asta îți poate confirma orice profesoară ce primește flori! :D

Al doilea exemplu: hainele de copii. Știi ce nu face un copil când vrei să-l îmbraci? Nu stă la îmbrăcat. Adică trebuie să te miști extrem de repede să închizi nasturii, capsele, velcro sau ce s-o mai purta. Eh, niște capede de plută au considerat că-i mișto să facă nasturi triunghiulari. Și pentru că erau unii care făceau concurență cu primii pentru premiul „cea mai idioată idee”, au decis: de azi facem nasturi în formă de STEA! Ăia sunt și mai dificil de închis!

Al treilea exemplu: Registrul Comerțului din Constanța s-a mutat din centrul orașului, la periferie, la marginea câmpului. Mai că le bate porumbul în geam! Pentru că, nu-i așa? cum poți să-ți bați și mai rău joc de contribuabili dacă nu punându-i să iasă facă niște kilometri complet razna? Pentru că da, odată ajuns acolo nu te poți întoarce. Va trebui să ajungi în celălalt capăt al localității Ovidiu (adică vreo 7-8km dus, încă vreo 7-8 întors), unde ai un giratoriu și poți întoarce.

4 Comentarii

Laur a scris

Bravo,mah! Ai fost pe la mine pe la Ovidiu si mie nu mi-ai spus? Data viitoare cand vii, poti da o tura la o cafea si pe la mine. Vezi ca sunt inscris si pe couchsurfing, in caz ca e coada mai mare la Registru. :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter