Cerșim în engleză

Cerșim în engleză ©

Am ajuns în București ieri, pentru a mă întâlni cu un client din țări străine. Pe principiul „eu am făcut 3000km, fă și tu 250”…

Am ales să merg cu CFR-ul datorită timpului scăzut: un pic peste două ore (microbuzele fac trei ore și jumătate). Nu știu cât costă biletele de microbuz, dar un bilet CFR a costat 62 lei. Am fost plăcut impresionat de: viteză, curățenie, lipsa mirosurilor dubioase, prize în vagoane, aer condiționat și, nu în ultimul rând, loc la picioare. Pentru că la cei doi metri ai mei, locul la picioare este foarte important!

Oricum, nu despre CFR voiam să povestesc, ci de un nou mod de cerșeală: eram în centrul vechi și ne abordează un tip. Bine îmbrăcat, cu o engleză excelentă, a început să ne înșire o poveste despre cum el nu mai poate de foame, dar de fapt are bani în US, dar că nu i-a trimis familia.

Clientul meu a dus mâna la portofel. Eu îi zic tipului (în engleza mea de baltă cu accent de Moscova :D): „nu-ți dăm bani, dar dacă vrei, îți luăm ceva de mâncare”. La care omul a băgat o replică la care chiar nu mă așteptam: „că vrea să-și ea ce vrea el de mâncare, nu ce vrea altul”.

Pentru că fix asta faci când ți-e foame: nazuri!

Eu fac foarte urât când mi-e foame, dar după o zi de nemâncat cred că aș aprecia și o porție de pietricele prăjite în sos de ploaie!

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter