S-a deschis sezonul

E aproape 3AM și n-am somn. Și cum stau eu fără somn ascultând liniștea imaginară, aud că s-a deschis sezonul. Nu, nu îmi spun piticii chestia asta. Pur și simplu aud. Hai să-ți spun și cum.

Eu locuiesc destul de aproape de Șoseaua Mangaliei. Cei ce sunt din Constanța cunosc cu siguranță șoseaua, iar pentru cei ce nu sunt, le voi explica. Șos. Mangaliei este o stradă destul de lată (dar care n-a fost suficient de cuminte să fie denumită bulevard) care duce, așa cum îi spune numele, spre… Mangalia. Eh, dar strada asta, pe o porțiune de câțiva Km, este dreaptă.

Revenind la ascultatul liniștii… Cum stăteam eu tolănit într-o poziție taaaare ciudată, aud motoare turate. Da’ turate! Cred că încă puțin și începeau să sară pistoanele din bietele motoare. Inițial s-au auzit pe loc, dar la scurt timp au început să se audă în viteză. Și de „mocciclete” și de mașini cu prea mulți cai putere pentru un utilizator obișnuit.

Și mă gândeam că s-a deschis sezonul de donat organe… Nicio problemă, stăm cu ochiu’ pe forumul comunității ce se împuținează pe zi ce trece să fim la curent cu noutățile în domeniu. Și să mai vedem cum sunt înjurați nesimțiții de conservari…

2 Comentarii

Empire a scris

Eu inca incerc sa-mi imaginez ce-o fi in mintea motociclistilor de isi cumpara un vehicul pe 2 roti… :)… Si btw, eu inca imi pastrez organele pentru ca Dumnezeu ma tine in afara soselelor… sa dea naibii dar nici un mecanic nu poate sa faca sa nu mai curga ulei ca de la robinet…

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter