Ce faci pe 4 iulie?

Ce faci pe 4 iulie?

Scurt, pentru că timpul nu ne permite să ne lungim prea mult, pe 4 iulie, fix la evenimentul Aeromania, America sărbătorește 239 ani de independență. Presupun că toți știți despre ce-i vorba peste ocean, așa că o să vă spun câte ceva despre Aeromania.

Este un eveniment ce se tot întâmplă de câțiva ani pe litoral. Sunt implicate avioane, parașutiști, acrobații și alte minuni impresionante pentru care ai nevoie de un binoclu și de ochelari de soare. Binoclul o fi opțional, dar ochelarii de soare sigur nu!

Pe lângă concertul lui Mărgineanu și expoziția de mașini de epocă, vom putea vedea câteva YAK 52, un Pitts S2, câteva Diamond DA20 dar și câteva MIG 21, elicoptere și un balon cu aer cald. Toate astea se întâmplă pe aeroportul Tuzla.

Intrarea va fi liberă – pentru gură-cască, ca mine – dar cei ce sunt mai pasionați pot cumpăra bilete pentru salt cu parașuta sau un zbor.

Nu, serios, luați-vă niște ochelari de soare buni, altfel o să vă doară ochii!

4 Comentarii

Mihai S. a scris

Nu-mi dau seama daca intentionat sau nu dar iti bate aiurea link-ul pus pe cuvintele „ochelari de soare” – tocmai cand vroiam iar sa te acuz ca dai link-uri la chestii sa le cresti rank-ul sau vanzarile… nu ma mai joc!

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter