Conspirația lui Tesla

Conspirația lui Tesla

Cred că unul dintre cele mai interesante mituri ține de Nikola Tesla și despre cum a reușit el să inventeze un dispozitiv ce generează energie gratuită.

Fără să pun la îndoială capacitatea lui Tesla de a inventa chestii, eu mă gândesc la un singur lucru: niciodată în toată istoria umanității nu s-a inventat ceva complet nou (game changing, cum s-ar spune) și s-a și perfecționat în următorii 20 ani într-atât încât să funcționeze într-un mod ideal – ca un perpetuum mobile: în continuu și fără energie suplimentară.

Cel mai probabil, un nene rău i-a furat invențiile și i le-a închis într-un depozit mare. Alături de motorul pe apă și cel pe aer, doar se știe că atât aerul cât și apa sunt formate din molecule ușor separabile și/sau substanțe extrem de inflamabile.

 

3 Comentarii

iuliancalin a scris

În cativa ani (poate 1000) o sa se inventeze o pilulă care o sa ne faca nemuritori. De fapt o pilulă care ne va ajuta sa regeneram celulele moarte, sau poate chiar stoparea acestora de a mai muri. Fapt care v-a duce la încetarea îmbătrânirii, deci nemurire.
Crezi?

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter