RoBlogFest – Wtf is this?

Că tot este la modă să se discute despre Roblogfest, hai să spunem și noi doo vorbe :)

Despre câștigători se știe, dar voi mai vorbi mai târziu. Ce vreau eu să accentuez, s-a mai spus și cu siguranță se va mai spune: proasta organizare. Da, a fost o organizare proastă, de la sistemul de înscrieri, trecând prin sistemul de vot și ajungând la ceremonie.

1) Înscrierile au fost făcute de cine s-a trezit să facă înscrieri. Vrei, nu vrei, trebuie să participi. Wtf? DE CE? Eu nu am vrut să particip…

2) Eu nu m-am înscris singur (cel mai bun design?!?), nu știu cine m-a înscris, vreo doi mi-au spus că m-au votat (două persoane diferite, care nu se cunosc și au găsit singurei de cuviință să mă voteze). Cu toate astea, în clasamentul final… Am zero voturi :). Probabil mai sunt bloguri în situația asta.

3) De ceremonia de înmânare a premiilor nu pot să spun prea multe, că nu cunosc decât din ce am citit pe alte bloguri. DAAAR mi se pare un pic ciudat să înmânezi niște premii în 20 minute, puși pe fugă de șeful localului… Oameni buni, așa ceva nu e normal. Cel puțin nu la mine în sat (Constanța…)

Despre câștigători:

VisUrât -  Merită frate! A meritat din plin toate premiile care i s-au acordat.

Zoso -  Cel mai bun design? Hai să fim serioși… Am văzut pagini cu design mai bun :P Ar fi lipsit să câștige și Cel mai bun foto blog, Cel mai bun blog de cultura sau altele de genul ăsta. Să nu mai spunem că deja Zoso se crede vedetă și deja a început să se comporte ca atare… Oricum, și-a luat huiduieli la scenă deschisă :P

ps: această însemnare este din punctul de vedere al unui „spectator”, dacă vreți, al BlogFest. A vrut să fie ceva, a ieșit altceva. Poate la anu’…

Un Comentariu

kterink a scris

Poate prietenii aia ai tai care au zis ca te-au votat te-au pacalit. Eu nu am participat si nu am scris nimic de roblogfest in blogul meu pentru ca nu ma intereseaza. Daca blogosfera romaneasca inseamna sistemul ticalosit care si-a aratat coltii la roblogfest atunci eu nu fac parte din ea.

Nu am nimic cu zoso are un blog personal care e un amestec de divertisment cu media pe care eu il vizitez zilnic dar pana la a fi ales cel mai bun design de blog e cale lunga. Care este meritul lui? Ca a ales tema potrivita? Si a modificat extrem de putin css-ul? De ce zoso cand avem un novo, un Mihai Dragan si un pusti iscusit cum e netics.

De ce am impresia ca premiile au fost impartite dinainte? Avem tara in care meritam sa traim si asa cum e tara asa e si blogosfera la o scara mai mica.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter