Când administratorii nu ies din casă noaptea

Când administratorii nu ies din casă noaptea ©

Mai știi ce ziceam aici? Același principiu se aplică și celor ce vor să faca ceva ce nu folosesc. Caz concret: administratorul blocului tot vine cu idei crețe.

A decis el la un moment dat că e bine să pună becuri cu senzori de mișcare, deh, să nu consume mult. Și a considerat că un proiector cu bec halogen este fix ce avem nevoie. Prin urmare, avem un proiector extrem de puternic ce se aprinde fix când ești pe punctul de a intra în scară. Utilitate? Aproape zero.

Dacă tot vorbim de becuri, în ideea economiei, s-au montat senzori de mișcare cam peste tot în bloc. La toate etajele, la intrare, peste tot. Dacă urci/cobori scările mai greoi, se sting becurile când ești între etaje și se face beznă. La intrare, imediat după proiectorul de care ziceam mai sus, a pus un alt bec. Normal, de această dată, dar tot foarte luminos. Noaptea, când ieși din bloc, te orbește un pic, de nu mai vezi nimic când ieși din bloc.

Și tot administratorul ăsta a considerat că ușa cu amortizor este o idee bună într-un cartier plin de câini: intri în scară în vieteză, vrei să tragi ușa după tine și… surpriză, pistonul ăla hidraulic este suficient de puternic încât te papă Grivei.

Am menționat toate problemele astea de cel puțin două ori în ultimele șase luni, dar deh, nu-i grabă…

3 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter