Micul meșter: stadiul curent

Știi că se spune că dragostea durează trei zile? Ei bine, și montatul gresiei cam tot atât durează: în prima zi scoți gresia veche, în a doua zi pui trei sferturi din cameră, în a treia zi pui restul. De ce se pune în două zile? Păi dacă pui pe hol, trebuie să poți ieși din casă, nu?

Gresia veche a ieșit foarte ușor, pentru că adezivul folosit acum vreo douăj’ de ani nu făcea priză foarte bună cu mozaicul de dedesupt. De fapt, nu făcea priză deloc, că ieșeau câte patru-cinci plăci dintr-un foc, iar mozaicul a rămas curat ca-n palmă.

M-am documentat bine pentru a evita această problemă, așa că am cumpărat o amorsă și un adeziv recomandate pentru suprafețe cu aderență scăzută (cică poate lipi inclusiv pe lemn…)

Curățat, spălat de vreo patru ori cu detergent, aspirat, totul frumos. Am dat o bidinea de amorsă, am așteptat să se usuce și după ce am preparat adezivul am început să montez plăcile.

Cu ocazia asta am aflat și că tăietorul ăla de gresie nu taie atât de ușor pe cât speram eu. Am spart câteva plăci exersând (dar le-am putut refolosi) și… a ieșit asta:

11180630_10204190961400868_4972707336705187581_n

7 Comentarii

Bilen a scris

Here is my two cents: nu era mai usor in timpul in care l-ai petrecut montand gresie sa stai cu curu pe scaun sa produci niste bani, bani cu care puteai plati pe cineva profesionist sa iti faca treburile murdare si iti mai ramanea si de un cico.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter