Normalitatea homosexualilor: E o boală, trebuie să o tratăm!

Normalitatea homosexualilor: E o boală, trebuie să o tratăm! ©

Cred că este la fel de boală ca și cea de care suferă stângacii. Sigur, am văzut profesori care forțau copiii să scrie cu dreapta chiar dacă ei erau stângaci, dar asta nu înseamnă că e o chestie bună…

Mai sunt și alții care cred că-i o alegere, că se trezește Georgeta dimineața și zice „de azi nu vreau să mai văd nici un bărbat! Lăsați femeile să vină la mine!”. Presupun că sunt și astfel de cazuri, dar presupun că, în majoritatea cazurilor, este o chestie ce ține de creier. Instinct animalic, dacă vrei.

Nu vreau să fiu prieten(ă) cu un gay!§

Ei bine, dacă e să o luăm așa, cel mai probabil nici el/ea nu ar vrea să fie prieten(ă) cu tine.

Dar realistic vorbind, crezi că se ia? Chiar crezi că dacă te atinge, te vei transforma într-unul care abia așteaptă Parada, gata-gata să te îmbraci în paiete colorate? Chiar crezi că va sări pe tine, gata-gata să te rezolve?

Ești bărbat și ți-e teamă să nu începi să porți fuste? Știai că, anatomic vorbind, fustele sunt mai potrivite bărbaților decât femeilor?

Cunosc vreun gay? Habar n-am și, dacă stau să mă gândesc, prea puțin contează. Pentru că, la fel cum nu-mi întreb prietenii normali ce fac în dormitor, nu i-aș întreba nici pe ăștialalți, anormali. Pur și simplu: nu e treaba mea.

§

Motive§

În Statele Unite, tocmai s-a adoptat mariajul între persoanele de același sex. Iar asta nu e neapărat o chestie rea, pentru că asta deschide multe posibilități. Sigur, va mai dura ceva până va fi o chestie acceptată la nivel global, dar nu mă îndoiesc că așa va fi.

De ce nu e o chestie rea? Pentru că, așa cum am zis, statul nu are dreptul să-ți interzică pe cine poți iubi și pe cine nu. Da, sigur, ce se întâmplă cu un cuplu în dormitor nu are nevoie de legalizare, dar ce se întâmplă în afara dormitorului? Păi cam are. Nu-și pot lua o casă împreună. Nu se pot face succesiuni (dacă moare unul, celălalt primește fix nimic). Nu se pot lua decizii medicale (e.g. dacă unul ajunge la spital în stare gravă, celălalt nu poate decide nimic). Nu pot face nimic din ceea ce noi, ceilalți, luăm as granted.

§

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter