Afacerile CFR-ului

Afacerile CFR-ului ©

Chiar în acest moment sunt iar într-un vagon al CFR-ului, de această dată însă, nu mai e vorba de muncă. După mult, foarte mult timp (prea mult timp!), mi-am luat și eu o vacanță. Mi-am acordat o minivacanță de 1 iunie, că deh, toți suntem copii în sinea noastră, nu?

În fine, nu te voi plictisi cu detalii prea plictisitoare și prea personale ci doar îți voi povesti un pic de stratgia CFR.

Trenul cu care am plecat eu are fix două vagoane „normale”, restul fiind de tip cușetă (în care poți dormi adică) si un vagon restaurant. Pe o distanță de vreo 4-500 km, în miezul zilei, este nevoie de cușetă? Aș zice că nu, dar cine sunt eu să judec?

Vagoanele alea de le știm cu toții sunt, evident, pline. Unde crezi că s-au înghesuit toți? În cușete? Nu, în vagonul restaurant, unde toți trag de o cafea sau de un suc. Toți, fără excepție.

Și la o adică, mi se pare o afacere genială: de ce să vindem un loc cu 3-4lei când putem să le vindem o cafea extrem de proastă sau un suc călduț la suprapreț?

Și că tot veni vorba de băuturi: în ultima lună s-a întâmplat de două ori să nimeresc apă îmbuteliată cu arome dubioase. Dacă prima apă – Dorna – era plată și avea doar un gust dubios, de apă stătută, cea de-a doua era minerală – Borsec – și avea gust puternic și amărui de benzină. Are cineva vreo explicație?

corectez când ajung la pc, acum tastez peipad, e crunt…

5 Comentarii

Puștiu a scris

Borsec și Dorna nu mai sunt ce au fost, în ultima perioadă beau Poiana Negri sau Aqua Carpatica. Am băut și eu multă vreme Borsec până a început sa aibă gust a nămol, de parcă era apă din iazurile din locurile natale :D

Cât despre CFR nu merită prețul biletului, poate jumătate din acest preț

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter