Tu folosești Twitter?

Tu folosești Twitter? ©

Se poate, îi spune Twitter. Rețeaua socială merge pe minus încă de când s-a lansat, în ciuda creșterii constante. În România poate că n-a prins atât de bine cum a prins în afară. De ce? Aș zice că publicul consumator căruia ai putea să te adresezi este ceva mai puțin numeros; vorbitorii de română nu sunt chiar atât de mulți (surpriză, limba română nu este a doua limbă din Microsoft! Îți vine să crezi că și ăsta e doar un mit?)

OK, poate nu merge chiar pe minus, dar cu siguranță nu merge chiar așa cum se așteaptă acționarii. Problema cu Twitter este însă că e victima propriului succes, prin urmare, CEO-ul lor a decis să plece.

Cred că utilitatea Twitter consta – cel puțin in România – în oferirea de support rapid utilizatorilor; de exemplu, cu Vodafone am avut discuții în privat pentru o problemă ce făcea telefonul să nu trimită mesaje (s-a rezolvat cu un factory reset, pentru că nu era de la ei). Problema era însă în limita de caractere, care era, inclusiv în mesaje, tot de 140 caractere. Foarte enervant! Din fericire, au decis să scoată această limită în mesaje. Sper să nu acționeze în disperare și să mărească și limita din twituri!

Un alt mod de a folosi Twitter constă în urmărirea subiectelor (și nu a persoanelor), astfel încât poți fi la curent cu noutățile dintr-un anumit domeniu, astfel că poți fi la curent foarte ușor cu diverse subiecte fără să fie nevoie să înghiți și pozele cu pisici postate de diverși.

Tu folosești Twitter? Cum?

 În altă ordine de idei, Microsoft zice că probabil va face Live Writer open source.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter