Ce am mai citit în ultima vreme?

Ce am mai citit în ultima vreme? ©

Am terminat de citit și ultima carte din Labirintul ieri-noapte. Acțiunea e alertă, intriga este foarte interesantă, finalul este… să zicem mulțumitor. Cam cât de alertă e acțiunea? Păi.. suficient cât să mă facă să citesc toate cărțile în trei nopți.

Pe scurt: soarele se supără și începe să erupă mai rău decât de obicei și distruge sateliți și mai dă și clima peste cap. Un virus ce înebunește oamenii scapă din laborator iar o companie încearcă să găsească un leac.

Șmecheria cea mai șmecheră este că, pe lângă cele trei cărți disponibile și în limba română, mai sunt și alte două părți mai puțin… mediatizate: Thomas’s First Memory of the Flare și The Kill Order. Prima e o povestire scurtă, de două-trei pagini (și disponibilă în comentariile de pe good reads), a doua este o carte întreagă ce o voi citi… probabil niciodată, că nu-mi place să citesc beletristică în engleză.

Pentru că sunt un hipster trendinez, am citit cărțile pentru că s-a făcut film se fac filme după ele. Primul film a ieșit anul trecut, al doilea film iese anul ăsta. Probabil în următorii doi ani ies următoarele două părți (ca și în cazul Hunger Games).

Sunt mici diferențe între prima carte și primul film. Din ce îmi dau seama din trailer însă, s-ar putea ca povestea să fie spusă într-un mod ușor diferit.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter