Cum funcționează discuțiile online

Cum funcționează discuțiile online ©

În cazul în care n-ai înțeles cum funcționează discuțiile (online, în general):

  1. Dacă nu ești de acord cu mine sau dacă îndrăznești să ai altă părere ești bou/idiot/prost. Zi merci că nu ești ars pe rug!
  2. Dacă nu ai un copil (minimum) e clar că n-ai cum să ai o părere despre… ceva, orice. Pentru că a face un copil presupune un efort intelectual deosebit și zeci de ani de studiu.
  3. Faptul că nu ai un copil nu reprezintă vreo problemă în a da sfaturi despre cum se cresc copiii. La fotbal, politică și dacii ne pricepem cu toții. Și la copii.
  4. Dacă este vorba despre un subiect cu vreo ușoară tentă politică, ești clar postac. Ești plătit de partid (de celălalt partid), ești sponsorizat, ești, ești.

Și asta pentru că îmi este frică de cei ce gândesc altfel (nu mai bine sau mai rău; doar altfel) decât o faceți voi! Pumnu’ în gură, ce-i asta?!

Aici excludem discuțiile futile ce nu au argumente logice și/sau care se bazează strict pe presupuneri, de genul conspirațiilor.

2 Comentarii

Alex a scris

Trăim într-o lume superficială a advertising-ului, a non-valorilor, a schimbării scării de valori, a generației facebook, așadar a etichetării. Nu ai ce face.

Vrei să fii admirat? Construiește-ți un corp perfect la sală, ia-ți niște ochelari cool de la Rayban și ultima camașă în trend și simte-te bine în pielea ta la cafeneaua de la mall. Și nu uita să-ți tragi un filtru cool în Retrica. Astfel, pentru tot ce vei zice, „coane, în plm, vei fi admirat, boss. Se știe, pe sistem.”

Pentru turmă, timpul dascălilor, al profesorilor sau al oamenilor de la care poți învăța lucruri utile, a apus de mult. De ce dracu’ să muncești când ai părinți și-ți dau țâță (sau țâțu’) pân’ la bătrânețe?

Toți suntem într-un fel sau altul.

Ideea e să nu-ți pese de ce zic ceilalți și să-ți vezi de treabă.* Trăiește momentul și fii cool. Life is short, bitch!

*unless you’re fag.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter