Am testat noul Apple Music

Am testat noul Apple Music ©

Am actualizat mizeria de iTunes de dimineață pentru a putea testa Apple Music. Caut o variantă decentă la Spotify dar, cel puțin pentru moment, nu este cazul.

Colecția de muzica pusă la dispoziție este uriașă, doar că, pentru a o asculta, este nevoie de iTunes. Care pe Windows este o mizerie: nu știe să facă fade out/in când pun pe pauză sau când schimb o piesă, când pun pe pauză este nevoie de o secundă pentru a reîncepe melodia și, nu în ultimul rând, când deschid iTunes mă duce întotdeauna la muzica mea (care constă în două piese puse pentru a fi ringtone), fără să existe vreo opțiune de a schimba asta.

Dar are videoclipuri!§

Are, dar funcționalitatea este gândită de un idiot. Nu pot face un clip full screen pe un ecran și să-mi continui munca pe celălalt ecran. Nu! Pe un ecran apare clipul, celălalt ecran se face negru!

Dar n-are import§

Știi ce zice mintea mea de nemilionar? Că atunci când lansezi un serviciu, trebuie să facilitezi migrarea utilizatorilor de la concurență la tine. Simplu, nu? Ei bine, nu pot migra pe Apple Music nici de pe Spotify, nici de pe Rdio nici de pe nimic. Colecții, playlist-uri, preferințe muzicale? Ei, dar astea nu sunt atât de importante!

5€!§

Una din părțile bune în toată treaba asta este că în România costă 5€/lună (până în septembrie este gratuit) sau vreo 7-8€/lună pentru family. O altă treabă bună ar fi dacă playlist-urile ar funcționa sau aș putea să ascult muzică în modul offline (am testat pe iPad dar nu mergea)

Not quite there§

Aș fi adăugat și un Yet la sfârșit, dar având în vedere încăpățânarea Apple de a nu rezolva probleme evidente decât după foarte mult timp (îți aduc aminte că ferestrele în OSX pot fi redimensionate din altă parte decât colțul dreapta jos de vreo doi-trei ani), tind să cred că nu se vor rezolva prea curând. Deci rămân la Spotify.

2 Comentarii

iuliancalin a scris

ITunes întotdeauna a fost și va rămâne /fi o mizerie. Am avut și eu un iPhone și când l-am conectat la iTunes sa pun ceva muzica dracu știe cum dar s-au șters toate melodiile deși titlurile erau încă acolo, vizibile.
Acum am android, și folosesc spotify premium de ceva timp, și sunt super mulțumit. Din cate am înțeles Apple music va fi și pe android din toamna, oricum o sa fie o mizerie care nu va funcționa și o sa te facă sa cumperi un iPhone. Și culmea ca de când a murit Jobs, cei ce la conducerea Apple au schimbat Putin strategia, ca de exemplu, au făcut un (ba chiar doua) IPhone cu ecran mare deși Jobs nu vrea, și acum un serviciu pe care îl vei închiria desi Jobs spunea ca lumea vrea sa detina muzica si nu sa o inchirieze, deși nu avea dreptate.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter