Cum alegi unde mănânci?

Cum alegi unde mănânci? ©

În Constanța este o zonă plină de haleală. În funcție de persoana întrebată, vei afla că zona este Cin Cin, Lupoaică, sau lângă primărie.  Cert este că vorbim despre zona aia în care cred că este era recordul de șaormării pe metru pătrat. Mai nou s-au prins antreprenorii românii că este posibil să vinzi și altceva în afară de una cu de toate într-un loc unde toți vând șaorme…

În fine, unele localuri sunt mai pline, altele mai goale, altele n-au mușterii deloc. Mi-am reconfirmat și motivul azi.

Acum câteva săptămâni am făcut pentru prima dată greșeala (undeva prin Bușteni parcă) să intrăm într-un local gol. Azi am repetat performanța. Că deh, cât ghinion pot să am? Păi pot. Și am.

Chelner ușor neîndemânatic (am făcut poștă o bere: eu, masa, scaunul, pantalonii…), mâncarea rece, ușor fără gust. Și scump. Extrem de scump. Două frigărui de porc, cu o linguriță mică, mică de tot de sos fără gust (care presupun că ar fi trebuit să fie tzatziki) și o mână de cartofi reci și stătuți în ulei? 22 lei.

Celălalt local, cel din Bușteni: niște bucățele de carne fierte în grăsime (diferența dintre fierbere si prăjeală, cel puțin din punctul meu de vedere, stă în temperatură: o temperatură mai joasă duce la fierbere, o temperatură mai ridicată duce la prăjire), cu o garnitură de… nici nu mai știu ce, că toată experiența face parte din amintirile reprimate…

Și e interesant să vezi cum două localuri cu același profil culinar, amplasate perete în perete au un contrast atât de mare: unul este plin până la refuz, celălalt este gol de se bat chelnerii de muscă. Și, la fel ca și în cazul frizerilor, nu e nimeni care să facă o legătură între lipsa clienților, serviciile oferite și prețul cerut.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter