Greșelile companiilor, agențiilor…

Greșelile companiilor, agențiilor… ©

Marta a scris un articol foarte interesant despre motivele pentru care triunghiul Companie – Agenție – Blogger nu merge întotdeauna așa cum s-ar dori. Pentru că eu cred că e una din acele situații în care „nu știi cât nu știi”, m-am gândit să dezvolt puțin ideea. Așa cum văd eu treaba, prin ochii mei de blogger mic.

Cred că o influență negativă a apărut în momentul în care au început să apară în presă articole despre bloggeri și despre cum fac ei (mulți) bani stând acasă. Atunci s-a declanșat o adevărată cursă după aur, în care tot mai mulți își făceau blog, indiferent dacă aveau sau nu de ce, cu gândul – evident – la bani.

Și s-a ajuns aici, în situațiile descrise de Marta: oameni care nu livrează, care sunt aroganți, care sunt ignoranți, care nu acceptă feedback, care, care, care. Pentru că blogul lor are un singur scop: să facă bani.

Dar chestia este că acești bloggeri nu sunt tocmai bloggeri. Agențiile și Companiile se așteaptă ca un blogger să fie trup și suflet dedicat blogului. Unul e traducător, altul e programator iar blogul este o chestie foarte part-time și nu înțelege de ce au alții atât de multe pretenții. NU ÎNȚELEGEȚI CĂ BLOGUL MEU E HOBBY?!???!?

Și degeaba vine Zoso și începe să dea sfaturi despre cum să blog, ce să schimbi, de ce să schimbi și altele, dacă blogărașu a văzut el în ziar că bloggerii ăia mari câștigă un sac de bani stând cu burta la soare.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter