Mareea.ro sunt niște hoți!

Așa cum am scris și ieri, tot primesc spam de la jegoșii de la Mareea.ro. Le-am lăsat un mesaj pe facebook și au binevoit să-l șteargă. Nu scuze, nu „a fost o greșeală”, nu nimic.

Deci țeparii de la Mareea.ro (S.C. MAREEA COMTUR SRL, după numele de pe site-ul lor, dar fără nici un CUI sau alte date de identificare) au furat (sau au cumpărat, irelefant) o bază de date cu numere de telefon și mail-uri și au început să spameze. Doar așa se fac afacerile, nu?

Dacă o firmă se pretează la mizerii de genul ăsta, ce încredere poți avea să îți dai datele pentru a face rezervări? Că te vei trezi cu identitatea furată? Că vei avea câteva credite făcute în numele tău? Că vor vinde mai departe datele tale?

Da domnilor, așa cum v-am scris, puteți să vă băgați mesajele adânc în cur, să vă duceți cu ele în Zakynthos și să nu vă mai întoarceți. Vă costă doar 125€ și aveti și transportul inclus!

2015-07-15@00_35

PS: la fel cum voi v-ați permis să presupuneți că eu sunt interesat de ofertele voastre de căcat, și eu îmi permit să spun că sunteți niște țepari.

Un an mai târziu s-a confirmat: chiar erau țepari!

6 Comentarii

adina a scris

Ii rog pe cei de la MAREEA.ro sa inceteze trimiterea insistenta de mesaje comerciale nesolicitate. Isi fac un mare deserviciu prin bombardarea cu asemenea mesaje a unor persoane necunoscute, care nu le-au fost clienti si nici nu le vor deveni vreodata tocmai din cauza reclamelor lor nesolicitate. Am primit de la MAREEA.ro emailuri, SMS-uri pe mobilul firmei si pe mobilul cu cartela. Rog pe aceasta cale OPC-ul sa se autosesizeze in acest caz.

Toma Dragos a scris

Am fost și eu la bulgari anul asta și când am ajuns acolo ne-au spus ca nu este plătită vacanta! Am luat-o razna cu doi copii mici acolo! Am dormit o noapte în mașină patru persoane. A doua zi am plecat în tara și am stat patru zile la Venus de dragul copiilor! Toate astea datorita agenției MAREEA cei mai mari excroci!

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter